Dit is een test

Gezond worden en gezond blijven met hygiënische rubber vloerbedekkingen

Veiligheid is bijzonder belangrijk in de gezondheidszorg. Daarom heeft nora duurzame rubber vloerbedekkingen van emissiearme materialen ontwikkeld die sterk en eenvoudig te reinigen zijn en dat permanent zonder coating.

Duurzame rubber vloerbedekking met veel voordelen

Voor ziekenhuizen spelen kwaliteit en het onderhoud op de lange termijn een belangrijke rol. In nauwe samenwerking met ziekenhuizen en architecten wordt bewust gekozen voor de rubber vloerbedekkingen van nora, die gecertificeerd zijn met Cradle-to-Cradle Silver, het Finse M1 en het Duitse Blauwe Engel ecolabel. De combinatie van deze ecolabels bevestigen de uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en worden de geur én inhoudsstoffen van materialen aangetoond, wat van belang is voor het milieu én de gezondheid.

Lage exploitatiekosten zijn van groot belang. Voordelen van nora rubber vloerbedekkingen zijn een goede reinigbaarheid – bestand tegen oppervlaktedesinfectiemiddelen – een lange levensduur en ruimteoverschrijdende inrichtingsoplossingen. De aantrekkelijk rubber vloerbedekkingen van nora zijn de eerste keuze bij de inrichting van ziekenhuizen. Ze bieden niet alleen een aantrekkelijk design, maar ook alle technische eigenschappen die ziekenhuizen nodig hebben voor hun dagelijkse werk.

PVC-vrij en geen weekmakers
Nora rubber vloerbedekkingen zijn extreem duurzaam en slijtvast, wat resulteert in een lange levensduur. Het vereist geen coating of was, noch bevat het PVC, weekmakers (ftlaten) of halogenen (bijvoorbeeld chloor). Omdat ze geen PVC bevatten, zullen nora rubber vloerbedekkingen gegarandeerd geen zoutzuur, dioxines of furanen generen in geval van brand.

Hierdoor zijn ze niet alleen milieuvriendelijk maar ook veilig en blijven ze na het leggen in tegenstelling tot andere soorten vloerbedekking ook maatvast en krimpen ze niet. De producten van nora zijn CO2 neutraal, garanderen een gezond binnenklimaat en werden al in 2006 onderscheiden met het milieu keurmerk ´De Blauwe Engel´.
Perfect voor een omgeving waarin je snel weer gezond wordt.

www.nora.com