EIZO – High-End monitoroplossingen

EIZO ontwikkelt en produceert al sinds 1968 hoogwaardige monitoren en displayoplossingen voor gebruik in kantooromgevingen, de gezondheidszorg, de grafische industrie, de wereld van beeldbewerking en ook die van de luchtverkeersleiding en de scheepvaart. Wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. En over producten die overtuigen door een hoge mate van betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie.

CuratOR – betrouwbare techniek in één oplossing
EIZO biedt met CuratOR totaaloplossingen voor de interventie radiologie, de controlekamer en de geïntegreerde OK. CuratOR van EIZO is speciaal ontwikkeld voor de medische sector. Dankzij het omvangrijke EIZO-productassortiment kunnen wij tal van oplossingen bieden voor de weergave van digitale informatie.
Tijdens het Totaal OK congres is ons plan om een high-end Surgical Grade 4K monitor te laten zien. De monitor is uitgerust met de laatste nieuwe technologieën voor de optimale weergave in een operatiekamer, denk hierbij aan optical bonding en Smart Resolution with Sparse Coding (S.R.S.C.). Daarnaast zullen wij een Ultra-High Definition Medical-Grade camerasysteem demonstreren. De CuratOR SC430-PTR is een 4K/60P surgical field camerasysteem heeft een volledig geïntegreerd tri axiale bevestiging voor het vastleggen van chirurgische ingrepen.
Meer informatie” rel=”noopener” target=”_blank”>