Getinge OK-oplossingen

De moderne OK is het hart van het ziekenhuis, waar vele professionele disciplines samenkomen, elk met unieke behoeften. Om een goede werkomgeving te creëren en uw patiënten de beste zorg te kunnen bieden, heeft u een partner nodig die uw behoeften begrijpt en u bij elke stap kan ondersteunen.

Bij Getinge bieden we apparatuur, workflowbeheer en klinische therapieën die ziekenhuizen en clinici helpen om de best mogelijke resultaten te behalen. We bieden een breed scala aan producten en oplossingen voor uw operatiekamer, waaronder operatietafels, operatielampen, pendelsystemen, modulaire wand- en plafondsystemen en OK-integratiesystemen.
Ons doel: ziekenhuizen effectieve oplossingen bieden om hun workflow en patiëntveiligheid te verbeteren. Naast het leveren van producten, zijn we uw partner en adviseur op de operatiekamer met expertise, service, geavanceerd projectmanagement en training.
Tijdens het Totaal OK congres vertellen onze experts u graag meer over onze producten zoals de Maquet PowerLED II, onze nieuwste OK-lamp en winnaar van de Red Dot Award. Of misschien bent u meer geïnteresseerd in onze Maquet OK-tafels of pendelssystemen.
Op zoek naar een OK-managementoplossing die u helpt bij het verbeteren van uw operatieplanning en die ervoor zorgt dat het dagschema op tijd blijft en efficiënt gebruikmaakt van middelen binnen en tussen ziekenhuisafdelingen? Vraag dan naar Torin.
Uiteraard zijn we niet alleen op het Totaal OK congres om over onszelf en onze producten te vertellen. We zijn namelijk ook zeer benieuwd naar uw verhaal. Wat speelt er op uw OK? We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Neem alvast een kijkje op onze website.

Over Getinge:
Met de vaste overtuiging dat elke persoon en gemeenschap toegang dient te hebben tot de best mogelijke zorg, biedt Getinge ziekenhuizen en life science bedrijven en instellingen, producten en oplossingen om klinische resultaten te verbeteren en workflows te optimaliseren. Het aanbod omvat producten en oplossingen voor intensive care, cardiovasculaire procedures, operatiekamers, steriele opwerking en life science. Getinge heeft wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst en de producten worden verkocht in meer dan 135 landen.