Nieuwsbericht Totaal OK congres

Door de omstandigheden rondom het Corona-virus is het Totaal OK congres eerder dit jaar niet doorgegaan. Modderkolk zou hierbij aanwezig zijn als één van de exposanten. In plaats daarvan vertellen wij u graag waar wij op dit moment mee bezig zijn en hoe wij vooruit kijken naar de toekomst.

Ook bij Modderkolk heeft Covid-19 invloed gehad op de bedrijfsvoering. Zo zijn planningen bijgesteld en passen we onze werkzaamheden aan zodat deze veilig verlopen voor onze klanten, onze monteurs en het milieu.

Bestrijden van Covid-19 en de reductie van fijnstof

Naast onze dagelijkse innovatieve ontwikkelingen zoeken we naar manieren waarop Modderkolk kan bijdragen aan het indammen van het virus. Één van die manieren is de inzet van ASPRA systemen van Virus Free Air – Solutions. Deze oplossingen worden door Modderkolk al sinds 2010 succesvol toegepast in de luchtbehandeling voor o.a. de Food-, Pharma-, en Healthcaresector. Deze techniek is bijzonder goed toe te passen in bestaande en nieuwe klimaatinstallaties met als primair doel het bestrijden van fijnstof-, virus- en schimmeldistributie door luchtbehandelingssystemen. Daarnaast zijn de ASPRA systemen ook leverbaar als mobiele (stand alone) units.

Energiebesparende maatregelen en CO2 reductie

Met het oog op de toekomst richt Modderkolk zich steeds meer op CO2 reductie en energiebesparende maatregelen. Modderkolk lanceert oplossingen voor Klinieken en Ziekenhuizen die een reductie van structureel €15.000,- per operatiekamer per jaar opleveren. Hierdoor wordt de investering snel terug verdiend en leveren we een mooie bijdrage aan het behoud van ons milieu. de ROI (return on investment) bedraagt slechts 6 tot 12 maanden!
Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid scherp in te gaten en verwerken deze voortdurend in beheers- en onderhoudsadviezen, onderbouwt met een realistisch besparingspotentieel.
Tot slot willen we u van harte uitnodigen ons alsnog te bezoeken op het Totaal OK congres op 23 november. Onze medewerkers heten u van harte welkom en beantwoorden graag al uw vragen. Heeft u voor die tijd al vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met Oscar Arenz via 024 64 86 400 of oarenz@modderkolk.nl