VAMED; Uw partner in medische technologie

Ontwerpen van het OK-gebied, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, brengt veel uitdagingen met zich mee. VAMED is uw partner in nieuwbouw en renovatie projecten vanaf de projectontwikkeling tot de ingebruikname. Hierin staan de medische processen en de medische apparatuur centraal.

Afgelopen jaar heeft VAMED Nederland B.V. de medische apparatuur in het Saxenburgh Medisch Centrum opgeleverd. Hierbij is de volledige inrichting van medische apparatuur verzorgd; van OK tot verpleegafdeling, van CSA tot radiologie. VAMED is vanaf het begin betrokken geweest bij het plannen van de apparatuur, de financiering daarvan en ook de inkoop. Daarnaast is er tijdens installatie supervisie uitgevoerd en zijn ook de trainingen afgestemd en gecoördineerd. Zie onderaan een aantal foto’s van dit project.

Naast het project in Nederland heeft VAMED wereldwijd al meer dan 900 projecten uitgevoerd. Onderdeel hiervan zijn ook de turnkey projecten waarin VAMED als totaalaannemer het volledige project organiseert. Ook benieuwd wat de ervaring van VAMED voor uw ziekenhuis kan betekenen? Wij ontmoeten u graag op de beursvloer.