Dit is een test

Als zuivere lucht levens kan redden, is dat ook onze zorg

De zorg voor de gezondheid van mensen en wetenschappelijk onderzoek gaat gepaard met hoge eisen. Daar zijn deskundige mensen voor nodig, met de beschikking over de juiste faciliteiten en instrumenten. Daarvoor moeten hygiënische, veilige en betrouwbare omgevingen worden gecreëerd. Op die momenten komt Metaflex in beeld.

Metaflex: dat zijn wij. We ontwikkelen en leveren geavanceerde deursystemen. Oplossingen die wereldwijd bekend staan om hun buitengewone veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze ontwikkelen en leveren we in dienst van mondiale gezondheidszorg, voedingsindustrie en life science markten.

Organisaties en bedrijven in deze markten zijn wars van risico’s en onzekerheden. Hun geconditioneerde ruimtes moeten voldoen aan de strengste eisen en normen. Veiligheid en hygiëne zijn onverbiddelijke voorwaarden. Toch moeten de processen in deze ruimtes ook soepel, comfortabel en kostenefficiënt kunnen worden uitgevoerd. Al met al een complexe en uitdagende opgave.

Voor u
Wij van Metaflex helpen u deze uitdagingen te overwinnen, door met onze deursystemen ruimtes te creëren die voldoen aan alle vereisten die gelden in Life Science & Healthcare. Steriel. Hygiënisch. Veilig. Functioneel. Ergonomisch.

Dit doen we niet alleen. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we vertrouwd met de kracht van luisteren en samenwerken. De reis van initiatie tot ingebruikname en nazorg maken we dan ook samen. Al onze deuren zijn van ontwerp tot montage gebaseerd op uw situaties, doelstellingen en wensen. Elk nieuw project is weer een reis op zich.

Alleen door niet stil te blijven staan en door mee te bewegen met zowel technologische innovaties, als met de inzichten in de markt die telkens weer scherper worden gesteld, zijn we in staat om u precies dát te geven waaraan u behoefte heeft: absolute betrouwbaarheid. In alle opzichten. Van gedegen advies tot productkwaliteit. Van projectvoorstel tot eindresultaat.

Metaflex. Meet reliability.

Heeft u na het bekijken van onze producten nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op:
Metaflex Doors Europe BV | +31 88 14 14 900 | info@metaflexdoors.com | www.metaflexdoors.com