Ergonomische werkhouding voorkomt rug- en nekklachten

Langdurige, complexe behandelingen kunnen leiden tot rug- en nekklachten. Een ergonomische werkhouding draagt bij aan het voorkomen hiervan. U verhoogt uw ergonomie door ervoor te zorgen dat uw patiënt comfortabel ligt en u beschikt over een kwalitatief hoogwaardig operatiebed, dat op de juiste werkhoogte is afgesteld. Met BRUMABA kiest u voor optimale kwaliteit en ergonomie!

Comfort voor arts én patiënt
De 8 memorie standen van een BRUMABA operatiebed onthouden voor u uw ideale werkstand. Ook de gepatenteerde hoofdsteun zorgt voor een ideale werkafstand. BRUMABA bedden zijn standaard uitgerust met traagschuim kussens voor optimaal patiënten comfort. Een ontspannen patiënt zorgt voor een ontspannen werkhouding.

Innovatief en van hoogwaardige kwaliteit
Operatietafels en werkkrukken van BRUMABA voldoen aan een hoge mate van functionaliteit en flexibiliteit gecombineerd met comfort en perfecte ergonomie voor patiënten, artsen en personeel. De zorgvuldige selectie van uitstekende materialen en nauwkeurige afwerking zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Dit garandeert een zeer lange levensduur in uw praktijk.

Optimaal steriele omgeving

Naast ergonomisch is ook hygiënisch en steriel werken essentieel binnen de operatiekamer. Ook wanneer het gaat om microchirurgische ingrepen en kleine operaties. BRUMABA biedt met het assortiment van TOUL Meditech oplossingen voor een steriele luchtzone in de operatie-omgeving en over chirurgische instrumenten. Dit kan worden bereikt met het luchtfiltersysteem met geïntegreerd inklapbaar instrumentenblad of het mobiele instrumententafel, met geïntegreerde steriele downflow. Eveneens biedt TOUL Meditech een lokaal optimaal gefilterde en steriele operatieomgeving een met een compacte operatie unit.

BRUMABA Nederland

BRUMABA Nederland is een zusterbedrijf van Laservision Instrument B.V. BRUMABA Nederland heeft zich aangesloten bij het familiebedrijf Brumaba GMHB. Dit Duitse bedrijf ontwikkelt en produceert een variëteit aan medische producten. BRUMABA Nederland is exclusief distributeur van Brumaba apparatuur in Nederland. Het assortiment van BRUMABA Nederland bestaat uit innovatieve en gepatenteerde producten, ontworpen voor medisch specialisten. Er zijn verschillende productlijnen aansluitend bij praktische wensen en specifieke voorkeuren van de disciplines oogheelkunde, keel-, neus en oorheelkunde, tandheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie en poliklinische chirurgie.
Laservision. Méér dan lasers!
Laservision Instruments B.V. is distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Laservision is specialist in het leveren van laserapparatuur, diagnostische apparatuur en instrumenten aan ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en gespecialiseerde klinieken. Daarnaast is Laservision distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten en verricht de serviceafdeling onderhoud en service aan geleverde apparatuur.