Dit is een test

Ergonomische werkhouding voorkomt rug- en nekklachten

Langdurige, complexe behandelingen kunnen leiden tot rug- en nekklachten. Een ergonomische werkhouding draagt bij aan het voorkomen hiervan. U verhoogt uw ergonomie door ervoor te zorgen dat uw patiënt comfortabel ligt en u beschikt over een kwalitatief hoogwaardig operatiebed, dat op de juiste werkhoogte is afgesteld. Met BRUMABA kiest u voor optimale kwaliteit en ergonomie!

Comfort voor arts én patiënt
De 8 memorie standen van een BRUMABA operatiebed onthouden voor u uw ideale werkstand. Ook de gepatenteerde hoofdsteun zorgt voor een ideale werkafstand. BRUMABA bedden zijn standaard uitgerust met traagschuim kussens voor optimaal patiënten comfort. Een ontspannen patiënt zorgt voor een ontspannen werkhouding.

Innovatief en van hoogwaardige kwaliteit
Operatietafels en werkkrukken van BRUMABA voldoen aan een hoge mate van functionaliteit en flexibiliteit gecombineerd met comfort en perfecte ergonomie voor patiënten, artsen en personeel. De zorgvuldige selectie van uitstekende materialen en nauwkeurige afwerking zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Dit garandeert een zeer lange levensduur in uw praktijk.

BRUMABA Nederland

BRUMABA Nederland is een zusterbedrijf van Laservision Instrument B.V. BRUMABA Nederland heeft zich aangesloten bij het familiebedrijf Brumaba GMHB. Dit Duitse bedrijf ontwikkelt en produceert een variëteit aan medische producten. BRUMABA Nederland is exclusief distributeur van Brumaba apparatuur in Nederland. Het assortiment van BRUMABA Nederland bestaat uit innovatieve en gepatenteerde producten, ontworpen voor medisch specialisten. Er zijn verschillende productlijnen aansluitend bij praktische wensen en specifieke voorkeuren van de disciplines oogheelkunde, keel-, neus en oorheelkunde, tandheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie en poliklinische chirurgie.

Laservision. Méér dan lasers!
Laservision Instruments B.V. is distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Laservision is specialist in het leveren van laserapparatuur, diagnostische apparatuur en instrumenten aan ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en gespecialiseerde klinieken. Daarnaast is Laservision distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten en verricht de serviceafdeling onderhoud en service aan geleverde apparatuur.