Inzicht in data steeds belangrijker voor ziekenhuizen

De vraag naar overzicht en inzicht in data spelen een steeds grotere rol in ziekenhuizen om de best mogelijke zorg te leveren. NewCompliance biedt de oplossing voor volledige visualisatie, communicatie en ondersteuning voor de chirurgie-afdeling, het management en andere (acute) zorgafdelingen met hun ACTIQ-platform.

Maak kennis met ons unieke platform

Elk ziekenhuis heeft zijn eigen combinatie van softwaresystemen, regels en protocollen. Het softwareplatform ACTIQ van NewCompliance integreert deze naadloos en zorgt ervoor dat zorgverleners altijd optimaal geïnformeerd zijn om hun taak uit te kunnen voeren. De zorgverlener hoeft niet meer op zoek te gaan naar de juiste gegevens, maar krijgt deze centraal weergegeven in onze webbased interoperabele oplossingen.
Ons ACTIQ-platform genereert en analyseert gegevens uit een grote verscheidenheid aan systemen (EPD, GBS, PDMS, videoroutering etc.). Een voorbeeld: gedurende een operatie visualiseert ons systeem de checklists, procedures, infectie- en patiëntveiligheidscondities, die van essentieel belang zijn voor de workflow van het chirurgisch team.

Van operatiekamer tot koffiekamer
Naast patiëntveiligheid zijn efficiëntie en kostenverlaging belangrijke onderwerpen voor een ziekenhuis. Om te leren en te verbeteren is inzicht nodig in deze onderwerpen. Ons ACTIQ-platform kan ook buiten de OK gebruikt worden, bijvoorbeeld d.m.v. een overzichtsbord voor de Holding en Verkoeverkamer (Recovery). Het overzicht dat deze borden geven is onmisbaar om een afdeling zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Ons ACTIQ-platform geeft de zorgverlener de mogelijkheid om verschillende rapporten te generen over zijn of haar afdeling. Of het nu gaat om kamer- of blokbezetting, het ontdekken van de beste werkwijze in wisseltijd, deurbewegingen of de mate van naleving van veiligheidsprotocollen, zorgverleners kunnen hun prestaties op elke gewenste manier onderzoeken en organiseren. Gebruiksvriendelijke analyses laten in realtime patronen en kansen zien, elke dag opnieuw, om de veiligheid en efficiëntie voortdurend te optimaliseren.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons systeem en wilt u nu al informatie ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@newcompliance.com en we maken graag kennis met u in onze Demo room.