Dit is een test

DELABIE, expert in sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten

DELABIE werd in 1928 opgericht in Frankrijk. Vandaag is het nog steeds 100 % een familiebedrijf en uitgegroeid tot de Europese leider in kranen en sanitaire voorzieningen voor openbare plaatsen.
Het bedrijf richt zich tot deze markt met een specifiek aanbod, bestaande uit 5 assortimenten: Kranen voor publieke ruimten, Kranen voor ziekenhuizen, Toegankelijkheid en hygiëne accessoires, Sanitaire toestellen in RVS en Specifieke kranen.

DELABIE biedt een antwoord op de vereisten in utiliteiten: waterbesparing, hygiëne, toegankelijkheid, veiligheid, vandaalbestendigheid, …

Waterbesparing
De DELABIE kranen scoren zeer hoog op het gebied van waterbesparing en overtreffen dus de strengste internationale ecolabels.

Hygiëne
DELABIE stelt oplossingen voor die beantwoorden aan de strengste eisen in de strijd tegen zorginfecties, aanwezig in publieke ruimten en in het bijzonder in ziekenhuizen.

Toegankelijkheid
Het aanbod is aangepast aan zowel kinderen als personen met een beperkte autonomie of mindervaliden, en maakt publieke gebouwen beter toegankelijk.

Veiligheid
Door bijvoorbeeld de temperatuur van het verdeelde water te beperken, dragen de DELABIE-producten bij in een verhoogde veiligheid van de gebruikers.

Vandaalbestendigheid en duurzaamheid
De producten zijn specifiek ontworpen voor intensief gebruik in utiliteiten en worden aan prestatietesten in extreme omstandigheden onderworpen. De DELABIE-kranen en toebehoren zijn tegen de meest zware beproevingen bestand.

Maar ook…

Snelle plaatsing
De producten worden eenvoudig geïnstalleerd om tijd te winnen bij de plaatsing.

Eenvoudig onderhoud
De onderdelen zijn gestandaardiseerd waardoor het onderhoud eenvoudiger wordt.

Onderscheidingen voor innovatie en design
DELABIE wordt regelmatig beloond voor haar beleid van innovatie, design en industriële eigendom.

Meer dan 2.000 DELABIE referenties, een internationale referentie, worden vanuit de fabriek in Frankrijk naar meer dan 90 landen uitgevoerd.
De groep telt 9 filialen wereldwijd: Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Polen, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en China (Hong Kong).

U vindt alle DELABIE-producten en oplossingen op de website www.delabiebenelux.com