Een veilige, duurzame en comfortabele, verblijf- en werkomgeving

Spie realiseert voor ziekenhuizen en klinieken een veilige, duurzame en comfortabele, verblijf- en werkomgeving. Van advies rondom planontwikkeling tot sloop en alle tussenliggende fasen, zoals ontwerp, inrichting, verbouwingen, ingebruikname en verbeteringen. Hierbij kijken we naar zowel het installatietechnisch als bouwkundig domein waarbij digitalisering en duurzaamheid de leidende principes zijn.

Tevens zijn wij gespecialiseerd om werkzaamheden in en rondom een complexe omgeving zoals een hybride operatiekamer of radiologie afdeling uit te voeren waarbij de (dagelijkse) voorzieningen zoals ontwerp, realisatie en het technisch beheer en onderhoud zijn geregeld.

Kortom, onze specialisatie is het verzorgen van een omgeving die volledig aansluit op de activiteiten van onze opdrachtgever, zodat die zich volledig kan focussen op het verlenen van zorg. Dat doen wij met onze specialisten vanuit ons landelijke zorgteam.

Onze visie is hierbij “Slimme technologie voor een toekomstbestendige zorg’.

Meer weten?
Op onze website vind je meer info. Daar lees je bijvoorbeeld meer over de realisatie van hypermoderne OK’s voor het Maxima Medisch Centrum, de engineering van de hybride OK in het Spaarne Gasthuis in BIM of hoe wij in zes weken tijd 7 IC-units hebben gerealiseerd bij het HMC Antoniushove in Leidschendam. Wil je meer weten over hoe wij met slimme technologie we de extra stap zetten naar duurzame en gezonde gebouwen? Lees dan de blog van Ben Alen (Manager Healthcare).

Wil je tijdens het Totaal OK congres sparren over hoe Spie jou kan helpen? Ben en Oscar gaan graag met je in gesprek. Al eerder contact met één van beide? Dat kan natuurlijk ook!

Contactgegevens


Ben Alen (Manager Healthcare)
E-mail: ben.alen@strukton.com


Oscar Arenz (Bedrijfsleider gezondheidszorg)
E-mail: Oscar.arenz@strukton.com
Tel: 06 11 24 51 59
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/oscar-arenz/