Dit is een test

Endamed en EmdaPlast

EmdaMed levert sinds 1984 medische disposables voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken. Met onze producten richten wij ons op de specialismen algemene- en plastische chirurgie, anesthesie, infectiepreventie en verpleging. Als familiebedrijf hebben wij continuïteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn dan ook is ISO 13485:2016 gecertificeerd. Dit betekent dat wij aantoonbaar voldoen aan de hoogste Europese eisen op het gebied van bedrijfsvoering van medische hulpmiddelen.

Onze single (patiënt) use producten bestaan uit beschermende kleding; isolatiejassen, doktersjassen, patiëntenkleding, OK-pakken etc. Daarnaast zijn er ook single use producten voor op de OK; warmtedekens, lakens, onderleggers, etc. Deze artikelen hebben een zeer lage of geen partikelafgifte wat bijdraagt aan een partikelarme OK. Al onze single use producten voeren wij onder eigen label.

EmdaPlast is sinds 1986 bekend als distributeur van plastische producten, zoals borstimplantaten van GCA en chirurgische lijm van GEM.
Wie denkt aan EmdaPlast denkt aan kwalitatieve en innovatieve producten die de patiënt/cliënt voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van plastische chirurgie.
EmdaPlast is exclusief distributeur binnen Nederland voor een uitgebreid programma. Naast de borstimplantaten van GC Aesthetics met merken zoals Eurosilicone, Nagor en de nieuwe Perle, leveren wij ook drukkleding van Marena & Carefix en liposuctie- en lipofilling benodigdheden van onder andere Nouvag.

GEM synthetische chirurgische lijm – ‘fixeren was nooit zo gemakkelijk en veilig’.
Met de chirurgische lijm van GEM is het nu nog eenvoudiger om wonden en organen te fixeren. Met dit product minder complicaties post operatief.

Synthetische chirurgische lijm Glubran 2 is een medisch hulpmiddel van klasse III met CE-markering voor inwendig en uitwendig gebruik. Glubran 2 is een synthetische, biologisch afbreekbare lijm op basis van cyanoacrylaat, gemodificeerd door toevoeging van een door GEM gesynthetiseerd monomeer.

Voor meer informatie, kunt u onze websites bezoeken:
www.emdamed.nl, www.emdaplast.nl