Medical Building Solutions; van behandelkamer, operatiekamer tot een compleet OK-complex

Het landschap van de medische specialistische zorg verandert: het aantal ziekenhuizen is veranderd door fusies, faillissementen en de versnelde verschuiving van specialistisch/planbare zorg door de pandemie. Hierdoor is een flinke groei zichtbaar van het aantal particuliere klinieken, vaak met een specifiek planbaar zorgaanbod. Deze verschuiving van zorg vermindert de druk op de ziekenhuizen en draagt bij aan het zoveel mogelijk in stand houden van de totale zorgcapaciteit. Naar verwachting zal ook in de nabije toekomst verschuiving bijdragen aan het in stand houden/vergroten van de capaciteit voor het leveren van (uitgestelde) reguliere niet-acute planbare zorg.
Bron: https://www.igj.nl/zorgsectoren/ziekenhuizen-en-klinieken/publicaties/publicaties/2021/07/08/particuliere-klinieken-namen-zorg-zorgvuldig-over—factsheet-juli-2021

Medical Building Solutions richt zich met haar specifieke kennisgebieden met name op deze groeiende markt van particuliere klinieken.
Medical Building Solutions ontwerpt, bouwt en verbouwt geconditioneerde ruimtes voor de medische sector en cleanroom-industrie en staat tevens deze bedrijven bij op het gebied van advies, ontwerp, realisatie, inrichting en onderhoud van deze ruimtes.
Medical Building Solutions is een relatief jong, open bedrijf dat graag proactief meedenkt met de klant.

Medical Building Services zorgt voor het tijdig onderhoud van gebouwen, installaties en apparatuur en draagt daarmee bij aan de continuering van het werkproces.
Medical Building Services plant de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden zó in dat de dagelijkse bedrijfsvoering hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Doormiddel van onze proactieve werkwijze kunnen storingen in een vroeg stadium voorkomen of verholpen worden.
Medical Building Services Volgt de laatste richtlijnen, normen en wet en regelgeving op de voet; Naast dat preventief onderhoud en periodieke inspecties een wettelijke verplichting of zorgplicht zijn, resulteert dit in een bewezen rendementsverbetering en draagt dit bij aan de veiligheid van u en uw werknemers.

Wat willen wij voor u betekenen?

Wij willen u compleet ontzorgen, zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent; uw kernactiviteiten. De ervaringen met projecten die we al mochten uitvoeren, sterken ons om óók voor u de juiste partner te zijn.

Medical Building Solutions kan u vanaf idee tot en met realisatie oplevering, ontzorgen. Van het zoeken van een geschikt pand voor uw kliniek of praktijk, het uitwerken van een ontwerp tot de realisatie van een (turn-key) OK-complex, compleet met inrichting en alle benodigde installaties en faciliteiten.
Voor het volledig ontzorgen op het gebied van Service & Onderhoud is Medical Building Services uw aangewezen partij. Na een uitvoerig intakegesprek en inventarisatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor een (all-in) onderhoudscontract voor uw pand, installaties en/of medische apparatuur. Het optimaal laten presteren van uw installaties is onze prioriteit, waardoor u zich zorgeloos kunt richten op uw kernactiviteiten.

Enkele voordelen wanneer u kiest voor een service contract van Medical Building Services zijn:

• Minder downtime van uw operatiekamer (OK) of cleanroom;
• Langere levensduur installaties door preventief onderhoud;
• Energiebesparende maatregelen en verduurzaming van uw pand en installaties;
• U ontzorgen door contact en coördinatie met gebouwbeheerders en overheidsinstanties en onderaannemers over te nemen.

Dus heeft u ideeën, plannen of concrete interesse?

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand voor een vrijblijvend gesprek.