Medische computerplatformen Advantech voldoen aan veeleisende doelstellingen

Advantech heeft sinds 1983 al enkele decennia ervaring in het leveren van computersystemen voor diverse industriële en verticale markten. Een daarvan is de medische branche. Advantech’s medische computerplatformen zijn ontworpen om aan veeleisende doelstellingen te voldoen en ter verbetering van de kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg.

De medische computers van Advantech overtreffen de prestaties van commerciële computers en zijn aantrekkelijk voor ziekenhuizen omdat ze ontworpen en gebouwd zijn om te voldoen aan strenge hygiëne en veiligheidsnormen (EN60601-1, MBR, IPX1 behuizingen en CCC certificatie). De systemen hebben een lange levensduur, zijn betrouwbaar en hebben een snelle en eenvoudige installatie. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Breda.

In ons assortiment treft u diverse touch panel PCs aan, medische tabletten, mobiele werkstations, chirurgische displays en video management systemen. Dit is een video over IP oplossing speciaal ontwikkeld voor de digitalisering van de operatiekamer. U vindt ons in stand 38.

Advantech Europe B.V.
Verlengde Poolseweg 12
4818 CL Breda
T 076-5233100

iService@advantech.eu