Over ons

Wie organiseren het Totaal OK congres & beurs 2024?

Het Totaal OK congres & beurs 2024 is een gezamenlijke productie van ‘de Block Consultant’ en ‘Moncherry organisatiebureau’, met media ondersteuning van ‘FMT Gezondheidszorg’.

programma coördinator

Alex De Block

Alex de Block is sinds 1972 niet weg te denken uit de wereld van de operatiekamers. Na vele praktische ziekenhuis jaren en meerdere jaren bij technisch adviserende bureaus is hij sinds 2010 werkzaam als zelfstandig adviseur.

In 2017 nam hij het initiatief tot de organisatie van het Totaal OK congres & beurs, in 2018 gevolgd door het eerste congres ter wereld waarbij massaal gebruik werd gemaakt van Virtual Reality (VR) brillen.

Het congres van 2020 werd twee weken van te voren helaas geannuleerd vanwege de Covid epidemie en kon uiteindelijk pas in 2022 plaatsvinden.

Het congres van 2024 wordt het vierde congres in deze succesvolle serie.

Cherry Ponsen

organisator

Cherry Ponsen

Cherry Ponsen, al 30 jaar werkzaam in de zorg als operatieassistent, manager operatiekamers en projectmanager nieuw business, organiseert al meer dan een decennia symposia en congressen voor zorgprofessionals. Masterclasses voor leidinggevenden, praktische workshops, beurzen en inhoudelijke symposia. Altijd op een unieke locatie, een bijeenkomst om mensen te verbinden op de inhoud. Totaal OK 2024 is een prachtig congres & beurs wederom op een unieke locatie midden in het land.

Moncherry_logo rood
FMT logo

FMT Gezondheidszorg

Het multimediaplatform FMT Gezondheidszorg is de officiële mediapartner van Totaal OK.

FMT publiceert regelmatig over renovatie, nieuwbouw en innovatieve technologie in de OK en zal vanzelfsprekend in de aanloop naar, tijdens én na Totaal OK 2024 ruim aandacht geven aan het congres.

Exposanten en andere Totaal OK-partners kunnen gebruik maken van een speciale congresaanbieding om te profiteren van de synergie van publiciteit en zichtbaarheid on-site. Contactpersoon: bladmanager Wim Boer, wim@fmtgezondheidszorg.nl, tel. 0184-481042.